Please download Java(tm).

Sct. Hans byder på gamle rockere

Når ”Sommerrock 2017” løber af stablen Sct. Hans aften i Karrebæksminde, så bliver det med nogle af de helt store navne gennem tiderne fra den danske rockscene.

-Vi har indtil videre fået oplyst, at Lis Sørensen, Lars Lilholt, Back to Back, Anne Dorte og Maria fra Tøsedrengene skal på scenen, fortæller arrangør Ulla Pedersen.

Til at kæde hele showet sammen, har produktionsselskabet hyret den legendariske forsanger fra Big Fat Snake, Anders Blichfeldt.

”Sommerrock 2017” afløser ”Fællessang på Charlie”, der var blevet lidt af en tradition i Karrebæksminde, men der skulle ske noget nyt.

TV FIK AFSLAG FRA KARREBÆKSMINDE
Det var ellers lige før, Karrebæksminde ikke var kommet med på turneplanen. Det nye produktionsselskab, der skal lave ”Sommerrock 2017”, havde nemlig fået fat i den forkerte person i en af fiskerlejets foreninger, der ikke var interesseret i arrangementet.
Men da en tidligere producerassistent hørte dette, fik han straks givet Ulla Pedersens telefonnummer videre, og SÅ kom der gang i forhandlingerne.
Så nu er Ulla atter i gang med at skaffe sponsorer til det store arrangement, der bliver sendt direkte i TV Sct. Hans aften fra Grundlovspladsen i Karrebæksminde.


20170331 10:20 


 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden