Please download Java(tm).

Museum dropper traditionsrigt julemarked

Det traditionsrige julemarked i Næstved Fiskeri- og Bymuseum bliver ikke til noget i år.
Bestyrelsen har besluttet at droppe den folkekære begivenhed til fordel for en tre timers julestue, hvor julemanden kommer og tænder træet, hvorefter der vil blive læst historie og serveret risengrød for børnene.

-Det er en enig bestyrelse, der vil prøve noget nyt i år, siger formand Inge Eriksen.
-Vi ændre “julemarkedet “ til “Julehule” søndag den 26. november fra kl. 14-17. Klokken 15 vil julemanden tænde træet og derefter vil der blive læst historie og serveret risengrød for børnene. Så ser vi, hvordan det går og derefter finder vi ud af, hvad der skal ske næste år.

NYE MARKEDER PÅ VEJ
Det har tidligere været Grethe Munk, der nu er stoppet i bestyrelsen, der igennem mange år har stået for koordineringen af julemarkedet på bedste vis.
Og en lille snes trofaste udstillere har igennem årene solgt en masse dejlige ting, som de har lavet gennem sommeren og efteråret. De skal nu finde andre steder at opslå deres brogede og festlige boder.

-De personer, der har rettet henvendelse til bestyrelsen med ønske om at udstille, har fået at vide, at der ikke er udstillingsmuligheder i år, påpeger Inge Eriksen.

Det er allerede nu meldt ud, at The Earth Collection rydder butikken for at lægge lokaler til 4-5 boder, ligesom der arbejdes på et samarbejde mellem Karrebæk Møllelaug og Karrebæk Menighedsråd om et fælles julemarked.


20171012 11:23

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden