Please download Java(tm).

Koncert ved Kanalkroen


På søndag d. 31. august kl.15 runder Kanalkroen sommersens musiksæson af med det tjekkiske symfoniorkester Police Symphony Orchestra, der med stor succes gæstede kroen for to år siden.

-Vi vil gerne lave en god afslutning på sommerens musiksæson her på Kanalkroen, så på søndag kl. 15.00 har vi arrangeret koncert med det tjekkiske symfoniorkester Police Symphony Orchestra, der ud over synfonimusik også spiller mange andre former for musik, fortæller restauratør Malene Hansen fra Kanalkroen.

ALSIDIG MUSIKSTIL
Orkestret gæstede sidst med stor succes Kanalkroen i 2012. Siden har de i stor hast udviklet sig yderligere. Det er gået så stærkt at Police Symphony Orchestra i dag er et veletableret og særdeles anerkendt orkester i det rige tjekkiske kulturliv.
Selv om orkesternavnet antyder at det er et klassisk orienteret orkester, spænder deres repertoire dog langt bredere. Der er elementer fra rock, jazz, pop, musicals og andre stilarter, som samles i et flot musikalsk udtryk. Et udtryk som appellerer til et meget bredt publikum.

Police Symphony Orchestra spiller på pladsen foran Kanalkroen fra kl. 15 i omkring en time, så hvis man har et ønske om at slutte sommersæsonen af med en god musikoplevelse, er det alle tiders chance, hvis man lægger vejen forbi Kanalkroen.


20140828 07:36

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden