Please download Java(tm).

Karrebæksminde Privatskole igen på banen

Netop som Næstved Byråd troede, at de havde fået sparket Karrebæksminde Privatskole helt ud af banen, vender den tilbage med fornyet kraft og endnu flere spillere på banen. Så nu er bolden igen i spil.

En opringning fra ejeren af lejrskolen på Kirkebakken 8, har nemlig skabt ny grobund for skolen.
På Rødkilde Skole på Bellahøj i København, havde bestyrelsen fulgt med i de mange genvordigheder Karrebæksminde Privatskole var løbet ind i, og de ville gerne hjælpe dem lidt videre.

ANSØGNING GENOPTAGES
-Vi har holdt møde hele aftenen og natten, fortæller en af forældrene i initiativgruppen.
-En opringning fra Rødkilde Skole i Vanløse, der ejer bygninger, med tilbud om at leje lokalerne i stedet for at købe dem, har bevirket, at vi omgående har sendt mails til Næstved Byråd og Næstved Kommune med anmodning om, at vores første ansøgning omkring privatskolen genoptages.

-Vi forventer derfor at vores ansøgning er med på Plan- og Ejendomsudvalgets første møde den 4. april, fortæller Mette Zabel på vej til møde med en af de entreprenører, der skal give tilbud på arbejdet med at få bygninger i brugbar stand.
Byrådet holder ordinært møde den 26. april, hvor sagen skulle kunne nå at være et punkt på dagsordenen.

ALTERNATIV VARME
-Vi er godt klar over, at der skal laves en masse ved bygninerne, ligesom der skal laves et alternativt varmeanlæg på stedet. I øjeblikket er der elvarme, men vi vil gerne have en form for jordvarme, så udgifterne ved driften kan holdes nede.En lokal ekspert på varmeområdet har været på banen, og anbefaler jordvarme, der hentes på arealerne bag skolen og sendes gennem en varmepumpe, der opstilles i et af udhusene, ind i alle lokalerne.

KLASSELOKALER OGSÅ I PAVILLON
Sovesalene på 1. sal skal laves om til klasselokaler, og så skal der ændres ved indretningen i stueplan, ligesom initiativgruppen er på jagt efter et par pæne pavilloner, til opstilling i forbindelse med de eksisterende bygninger.

-Vi har fået utrolig mange henvendelser fra forældre og borgere om, at de meget gerne vil støtte op om projektet, hvis vi mangler et par hænder, og det kommer vi så sandelig til, når alt papirarbejdet er overstået, siger Mette Zabel, der håber skolen kan stå klar til efter sommerferien. Den eventuelle lejeaftale vil blive suppleret med en forkøbsret.


20160320 16:05

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden