Please download Java(tm).

Gaveregn ved Karrebæk Høstmarked

Jesper Kirketerp fra  Restaurant Radio, overrækker en dejlig madbog fra Claus Meyer til Bodil Rasmussen, mens dommerne Rie Schimmel og Bent Aggestrup ser til. 

-Det bliver ikke lettere at bedømme det indleverede sylt, når der ikke er så meget af det, men vi har fundet frem til de to vindere, sagde tidligere faglærer fra Kokkeskolen i København Bent Aggestrup, der sammen med Rie Schimmel fra syltet.dk, havde smagt sig gennem både surt og sødt i årets syltekonkurrence ved Karrebæk Høstmarked.

Vinderne blev Bodil Rasmussen og Maibritt Vedel, begge fra Karrebæk. De fik overrakt bøger skænket af Claus Meyer, af restauratør Jesper Kirketerp, Restaurant Radio på Frederiksberg, der i dagens anledning, ligesom dommerne havde iført sig store paraplyer.

Selv om regntunge skyer truede fra morgenstunden, blev der handlet, hygget og snakket på årets høstmarked i Karrebæk Præstegård.

Arrangørerne kunne glæde sig over stort fremmøde, på trods af de regntunge skyer, der konstant truede med at udløse deres store mængder af vand. Der blev handlet til den store guldmedalje, spist varm suppe, kage, vafler og popkorn, drukket kaffe og hvad stadeholderne ellers havde at byde på, og så var der naturligvis smagsprøver i et par af boderne.

 

En kraftig regnbyge i den sidste time, lukkede og slukkede årets høstmarkedet, men det blev taget med et smil fra alle sider. Søndagen viste sig så fra den pæne side, med sol og vind, så det drivvåde telte kunne blive tørre og pakkes ned, klar til næste arrangement.


20170911

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 14/09 2018 14:58:15
Til forsiden