Please download Java(tm).

Fornyelsen trak 7.000 gæster til en kæmpe succes

Der var lagt op til et brag af en Sct. Hansfest på Grundlovspladsen i Karrebæksminde, da TV2/Charlie sendte "Rockshow 2017" live til hele landet.

En håndfuld gode danske kunstnere, med Anders Blichfeldt og Lis Sørensen i spidsen var hyret ind til denne aften, hvor de skulle fyre den af fra den gigantiske mobile scene.

Selv om det havde regnet og stormes det meste af eftermiddagen, så var der fyldt op til sidste plads på og omkring Grundlovspladsen.
Der blev skrålet med på de kendte sange og det hele kulminerede med et gigantisk festfyrværkeri fra Rotteøen midt i indsejlingen.

Arrangør Ulla Pedersen, der igen i år havde fået fest og farver til den grønne plads ved kanalen, kunne være stolt af arrangementet, som det formodes godt 7.000 mennesker overværede på den ene eller anden side af kanalen.


20170624 06:43

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden