Please download Java(tm).

Borgmester som vinterbader

Karrebæksminde Vinterbadeklub åbner sæsonen med at indvie den nye omklædningsbygning og sauna på lørdag d. 5. oktober kl. 10.00.
Bygningerne blev taget i brug sidste vinter, men nu er øjeblikket kommet, hvor borgmester Carsten Rasmussen klipper snoren til badehusene og afslører navnepladen til det nye byggeri.

Men der er flere fremtrædende politikere på banen denne dag. Formanden for Havneudvalget Per Sørensen klipper en anden snor, nemlig den til badestien, og så er der mulighed for badning og efterfølgende sauna for alle interesserede.

-Hvis du går med en ide om at blive vinterbader, men er usikker på, om det er noget for dig, så er der rig mulighed for at få svar på dine spørgsmål denne dag, siger formanden for Karrebæksminde Vinterbadeklub Jens Fladberg.

 

 


30092013 07:32  

 

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden